Hondenschool Pup & zo - Etten-Leur
Even voorstellen
 
 
 
 
Mijn naam is Nadja Verhoeven, getrouwd met John en moeder van 2 lieve kindjes.
Hoewel dieren altijd al een speciale rol in mijn leven hebben gespeeld, spannen honden toch wel de kroon.
 
Genoeg reden om na mijn eigen ervaringen en trainingen met onze honden Doerak, Diesel en Mazzel ( variërend van gehoorzaamheid, flyball, behendigheid en apporteren, tot aan trainingsweken in Zwitserland)  de opleiding tot kynologisch instructeur te volgen aan het Van Hall instituut.
 
Ik ben dan ook erg blij dat ik nu in januari 2011 eindelijk van start kon gaan met mijn eigen hondenschool Pup & zo in Etten-Leur. 
 
Erg fijn dat we bij Stal 't Sander te Etten-Leur in de gelegenheid worden gesteld om onze cursussen te geven. Het is een prachtige overdekte locatie in Etten-Leur, uniek dus !
 
Inmiddels hebben we helaas in zeer korte tijd afscheid moeten nemen van alledrie de hierboven genoemde kanjers. Maar... een leven zonder honden is voor ons ondenkbaar, en gelukkig hebben we ons hart weer open kunnen stellen voor twee ontzettend lieve en ondeugende labradors,
namelijk Seajay en Finley.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Genoeg over ons....
 
Hieronder treft u wat informatie over onze hondenschool. Heeft u na het lezen nog vragen, stel ze ons gerust !
 
 
Hondenschool
De trainingen van onze hondenschool  zijn gebaseerd op een positieve benadering van baas en hond. Hierbij staat de combinatie die zij vormen centraal. Elke hond is immers anders en elke baas ook..!
 
 
 
                                                                        Puppycursus
Uiteraard bent u van harte welkom met uw pup bij onze puppycursus. In deze cursus speelt socialisatie een belangrijke rol. Verder leert u bij ons hoe u uw hondje tot een gehoorzaam maatje kunt vormen. Oefeningen zoals zitten, liggen, staan en het komen wanneer u hem roept komen hierin aan bod. 
 
Komt uw nieuwe huisgenoot pas later in het jaar? Geen probleem, neem even contact met ons op voor de mogelijkheden !
 
 
        
 
 
Combitraining
Inmiddels zijn we gestart met een Combitraining. Deze cursisten hebben inmiddels al de nodige ervaring opgedaan en het aanbod in deze training zal bestaan uit gehoorzaamheid gecombineerd met het leggen van een basis binnen behendigheid.
 
 
 
 
 trainen op locatie
 
 
Instromersgroep
Bij voldoende aanmeldingen starten we regelmatig met een instromersgroep. Deze groep is bedoeld voor cursisten met hondjes die niet meer bij de pupjes horen, maar toch lekker bezig willen zijn. Ook mensen die ergens anders getraind hebben of na lange tijd het trainen met de hond weer willen oppakken komen hiervoor in aanmerking. Het accent bij deze cursus ligt op het gebied van gehoorzaamheid.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor wat extra informatie !
 
 
Trainingstijden en verdere info
 
Zaterdagochtend van 08:15 uur tot 11:45 uur (vanaf 3 maart 2012) 
 
Donderdagavond van 20:45  uur tot 21:45 uur
 
Al onze cursussen bestaan uit 10 lessen. De kosten hiervoor bedragen €100,-.
 
 
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze huisregels.
 
 
 
NIEUWS februari 2012:
 
 
YES !!!
Inmiddels hebben wij van het college van B&W van de gemeente Etten-Leur toestemming gekregen om ook gebruik te maken van de buitenruimte van Stal 't Sander !
We zijn de laatste tijd dan ook druk bezig geweest om een ieder die bij ons op de wachtlijst cq informatielijst vermeld stond, te benaderen en op de hoogte te brengen van het nieuws.
Mocht het onverhoopt niets van ons gehoord hebben, laat het ons a.u.b. even weten !
 
Vanaf begin maart starten onze nieuwe cursussen waarbij we ook gebruik maken van de buitenruimte.
Onze pups krijgen voorrang bij de indeling van de plaats van de cursus en zullen dus zoveel als mogelijk binnen les krijgen.
 
FOTOACTIE
De eerste inzendingen van foto's met daarop jullie trouwe viervoeter en het nieuwjaarspresentje komen al binnen!! SUPERLEUK!! Blijf ze schieten...je kunt ze inzenden tot 1 maart.
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nieuws januari 2012
 
UITBREIDING
 
* Naar aanleiding van ons verzoek aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur heeft er een artikel over ons in BN de Stem gestaan.
Ons verzoek aan de gemeente houdt in dat wij graag willen uitbreiden en daarvoor gebruik zouden willen maken van een buitenlokatie in de gemeente Etten-Leur. Uiteraard behoort een binnenlokatie ook tot de mogelijkheden. 
Omdat dit, zowel het gebruik maken van een binnen- als een buitenlokatie,  in het bestemmingsplan moet passen en dus de gemeente hiervoor toestemming moet verlenen hebben wij het verzoek bij de gemeente weggelegd om hierover een beslissing te nemen.
Op dit moment zijn wij nog in afwachting van een reactie van de gemeente. We hopen hier op korte termijn iets meer van te horen, zodat we dat ook hier kunnen publiceren.
We houden jullie op de hoogte !
 
 
 
 
 
 
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint